Utbildning till programmerare i Stockholm

Våra förmånliga priser

Vi på Learning Tree erbjuder kundanpassade utbildningar till förmånliga priser. Antingen kan våra kurser köpas via listpris, avtalsrabatt eller som förköpta kurser. Vårt mål är att alltid försöka hjälpa våra kunder finna ett så förmånligt pris som möjligt där du som organisation kommer så pass mycket till gagn som möjligt för de pengar du väljer att investera i att vidareutbilda din personal.

Vi har utbildningar och kurser inom programmering för alla

Genom att utbilda sig inom programmering hos oss på Learning Tree inom exempelvis Java, som är ett av världens största kodspråk, ökar du din kompetens med värdefull kunskap för en framtida arbetsmarknad.

Inom Java för apputvecklare, utveckling på klientsidan och affärssystem erbjuder vi bland annat följande kurser:

 • Introduktion till Java-programmering
 • Java – beprövade lösningar och designmönster
 • C#-programmering
 • .NET beprövade lösningar och designmönster

Introduktion till SQL-programmering

För webbutveckling på klientsidan och web-service erbjuder vi kurser inom att utveckla webbapplikationer med Java. För utvecklare erbjuder vi även kurser inom utveckling av moderna Java EE-applikationer och utveckling av enterprise Java-applikationer med Spring och Hibernate som är två ramverk med stor skalbarhet och prestanda.

Utöver våra kurser inom Java erbjuder vi även likvärdiga kurser inom andra programmeringsspråk såsom C++ och Python. Vilket språk du bör utbilda dig inom är beroende av din tidigare erfarenhet av programmering och vilka användningsområden du behöver kunskaper inom programmering för.

Vad kan jag förvänta mig av en utbildning inom programmering hos Learning Tree?

När du genomgått en kurs eller utbildning hos oss på Learning Tree tilldelas du den certifiering som motsvarar den utbildningen eller kursens nivå. Med ett certifikat från oss ökar du din konkurrenskraft på arbetsmarknaden och på sikt kan de nya erfarenheterna och färdigheterna som du får från en genomförd utbildning hos oss även öppna nya karriärval – och möjligheter.

Våra utbildningsformer

Vi erbjuder utbildningar inom programmering dels på distans via AnyWare, som ger dig möjligheten att digitalt genomföra och slutföra en utbildning hos oss, men även fysiska utbildningar. Dessa kan du gå hos oss i våra lokaler i Stockholm.

 • Öppen utbildning – Utbildning hos någon av våra lokaler, en stimulerande studiemiljö där du får utvecklas genom att testa dina nya kunskaper och lösningar på simulerade riktiga uppdrag och problem.
 • Live, Online – Med hjälp av vårt verktyg AnyWare kan du gå våra utbildningar och delta i föreläsningar där det passar dig bäst.
 • On demand – En utbildningsform som passar dig som vill ha full kontroll över din tid – schemalägg din utbildning utefter vad som passar dig bäst.
 • Blended learning – Det bästa av två världar helt enkelt, blanda föreläsningar online med fysiska föreläsningar för att hitta en balans som passar dig bäst.
 • Anpassade utbildningar – Om ni är en större grupp inom organisationen som alla ska genomgå en utbildning hos oss på learning tree är vår Private team-lösning kanske rätt val för dig. Vi kommer då till dig och genomför utbildningen på plats i dina lokaler – eller där du önskar.

Om oss på Learning Tree

Vi på Learning Tree är en pålitlig partner till över 60 000 organisationer i de länder där vi är verksamma. Vi har samarbeten med allt från multinationella företag och statliga verksamheter till små företag och ideella organisationer. Vi ställer höga krav på våra lärare och den genomsnittliga erfarenheten hos de som arbetar med att lära ut hos oss på Learning Tree är 20 år. Sedan vi startade vår verksamhet 1974 har över 2 miljoner kursdeltagare internationellt ökat sin kompetens genom utbildningar hos oss på Learning Tree.

Genom att just kunna erbjuda flexibla och anpassade helhetslösningar inom kompetensutveckling åt våra samarbetspartners har vi byggt upp ett gott rykte och för oss har resultat alltid varit en av våra högsta prioriteringar.

Vad kan vi hjälpa din organisation med?

 • Behovsbedömning – vilka behov inom kompetensutveckling har din organisation? Vi på Learning Tree hjälper dig identifiera de behov din organisation har rent kompetensmässigt.
 • Analys av kunskapsluckor – Vi hjälper dig upptäcka var inom den befintliga kompetensen som finns i organisationen som det finns kunskapsluckor och hur dessa ser ut.

Hur det är att utbilda sig hos oss på Learning Tree

Kontinuerlig kompetensutveckling är nödvändigt för en framgångsrik organisation. Vi på Learning Tree erbjuder därför företagsanpassade utbildningspaket där du utbildas online, via vår tjänst AnyWare.

Att gå en utbildning hos oss på Learning Tree ska vara givande och när du gått klart din utbildning hos oss ska du känna att ditt kompetensregister vidgats. Samtidigt är det viktigt för oss att dina studier inte bidrar till ytterligare ett stress- och orosmoment i din vardag.

Priser för våra olika kurser

Desto fler kurser du väljer att köpa åt din personal, desto billigare blir det för dig och din organisation. Självklart går det att betala kurs för kurs, men då många väljer att vidareutbilda samtliga inom sin IT-avdelning vid samma tillfälle kan det vara värt att överväga något av våra kurspaket till mer förmånliga priser. Nedan följer exempel på olika rabatterade företagspaket som vi erbjuder:

 • Liten – 87 000:-
  Giltig i 12 månader och kan antingen användas till 5 publika kurser, 12 Microsoft MOC on-demand kurser eller 1 företagsanpassad kurs.
 • Mellan – 155 000:-
  Giltig i 12 månader och kan antingen användas till 10 publika kurser, 18 Microsoft MOC on-demand kurser eller 2 företagsanpassade kurser.
 • Stor – 279 000:-
  Giltig i 18 månader och kan antingen användas till 20 publika kurser, 32 microsoft MOC on-demand kurser eller 3 företagsanpassade kurser.

Som tidigare nämnt så erbjuder vi även individuell utbildning där du betalar kurs för kurs. Priset för enskilda kurser varier som sagt beroende på vilket innehåll, vilken utbildningsform och vilken omfattning du väljer.

 • Learning Tree erbjuder ett brett utbud av utbildningar inom IT och ledarskap för personlig utveckling. Kursavgiften är beroende på utbildningsform, längd på utbildning och komplexiteten på kursinnehållet.
 • Vårt breda utbud av kurser innehåller dels egenutvecklade kurser, dels kurser från ett stort antal partners, som in många fall är certifieringsförberedande.
 • Vi erbjuder många olika betalningsmodeller där du som kund kan välja att förköpa kursplatser eller betala först när du deltagit på kursen. Förköper du kursplatser kan du senare välja att delta på en öppen kurs eller beställa en självstudiekurs.

Boka vidareutbildning hos oss redan idag och bredda kompetensen inom din organisation

Få större kompetens inom din organisation redan idag och spara pengar på våra utbildningspaket. Med en utbildad personalstyrka stärker du din organisation, blir mer konkurrenskraftig och sparar pengar på sikt då du slipper lägga ekonomiska resurser på att ta in ny kompetens i organisationen.

Boka kurser för enskilda individer inom din organisation eller hela din personalstyrka hos oss på Learning Tree redan idag och fyll kompetensluckorna med hjälp av kompetensutveckling – du sparar i längden både tid och pengar på att utveckla din befintliga kompetens.