Om oss

Branschledande i över 46 år

Pålitlig partner till 65 000+ organisationer

Vi samarbetar med allt från multinationella företag och statliga verksamheter till småföretag och ideella organisationer.

500+ Lärare/Experter

Våra lärare och partners finns spridda över hela världen och har i genomsnitt 15 års praktisk erfarenhet av det de lär ur.

Dokumenterad erfarenhet

Vi har ett mycket gott rykte och erbjuder helhetslösningar inom kompetensutveckling där organisationsutveckling och resultat alltid har högsta prioritet.

How Learning Tree Measures Success

 

Blended learning image

 

 

Varför Learning Tree gör skillnad

Vi tror på kraften i att utveckla företag och organisationers medarbetare. Genom våra utbildningar och tjänster kring nya teknologier och metoder för de anställda, säkerställer vi att uppdragsgivarna kan nå sina mål för verksamheten.

Över 65.000 organisationer runt om i världen har anlitat Learning Tree för att säkerställa att deras medarbetare har kunskap, kompetens och förmåga att dra nytta av den senaste teknologi och de senaste metoderna. Över 2,5 miljoner medarbetare har under lång tid fått förmånen att ta till sig best practise på våra utbildningar.

Vi har därför skapat ett eco-system för lärande, anpassat efter dagens krav och verklighet.  Det systemet tar hänsyn till de många olika metoder för lärande som idag finns tillgängligt, samtidigt som det ger vägledning för individerna. Utgångspunkten är individernas unika krav och önskemål i kombination med deras önskade inlärningssätt. Samtidigt är det viktigt att sätta individens behov och önskemål i relation till organisationens eller uppdragsgivarens krav och målsättningar.

Vårt eco-system för lärande är utvecklat utifrån dagens krav, men samtidigt så flexibelt att det kan hantera den snabba utveckling in teknologin och metoder. Vi har dessutom integrerat ett av världens största bibliotek av egenutvecklade och partnerkurser, tjänster och andra resurser med 600 ledande experter som fungerar som lärare och konsulter.

Learning Tree har en unik kompetens och erfarenhet av att leverera utbildningstjänster globalt till stora och små organisationer och som leder till mätbara resultat.

Lärande ekosystemet för IT-proffs och chefer
Vår lösningsportfölj levererar bredd och djup, över hela världen.

Learning Tree har hjälpt mer än 2,5 miljoner individer världen över att utveckla kompetensen och tjäna de certifieringar som krävs för att stödja sina karriärer och organisationsuppdrag. Med världens största samling av proprietärt och partnerinnehåll för IT-yrket som spänner över 30 ämnesområden, återspeglar träningsekosystemet hur inlärning görs idag och ger större inverkan än eLearning eller klassrumsinlärning ensam.

LÄRARLEDDA

LIVE, ONLINE

BLANDAT LÄRANDE

TEAM TRAINING

Pålitliga, prisbelönta och ackrediterade
Förutom våra prisbelönta proprietära kurser erbjuder vi fullt ackrediterade inlärningstjänster för att säkerställa djupet på vårt erbjudande på Högsta möjliga lärandestandard. Våra partnerskap med ledande ackreditering organisationer och teknik varumärken inkluderar men är inte begränsade till:

 

Logo group 1
Logo group 2

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français