Partnerskap mellan Learning Tree och Lexicon

Learning Tree och Lexicon breddar sitt erbjudande genom samarbete

Learning Tree inleder ett strategiskt samarbete inom IT-proffsutbildning med Lexicon AB. Tillsammans erbjuder vi det mest kompletta och flexibla utbudet av kompetensutveckling till Sveriges alla IT-specialister. Målet med samarbetet är att tillsammans bli den självklara kompetenspartnern för alla IT-avdelningar och IT-konsultföretag i Sverige.

Staffan Windrup, VD Learning Tree:
”Genom Lexicon får vi direkt in kompetensen och erfarenheten av nya och effektiva utbildningsformer. Förutom erfarenheten och förmågan att genomföra blended learning ges vi tillgång till Lexicons professionella systemstöd tillsammans med flera tusen interaktiva utbildningar och filmer som vi nu i programform kan erbjuda våra kunder.”

Frederik Johansson, VD Lexicon:
”Learning Tree har under många år varit en av de marknadsledande aktörerna i Sverige på IT-proffsutbildning. Precis som Lexicon prioriterar Learning Tree kvalitet över allt annat. På kort sikt kommer Learning Tree tillföra oss ett brett utbud av lärarledda schemalagda IT-proffsutbildningar samt utökning av fler spetskonsulter, utbildningsmaterial och labb-miljöer. Med våra olika fokus, och på det sätt vi kompletterar varandra, kommer vi tillsammans leda utvecklingen och vara den självklara kompetenspartnern till Sveriges alla IT-konsultföretag och IT-avdelningar.”

 

Blended Training – kombinera lärarledd online-utbildning och e-Learning

I samarbete med Lexicon erbjuder vi Blended Training där lärarledd utbildning live online kombineras med e-Learning moduler. Tillsammans kommer vi att erbjuda schemalagda blended-kurser och vi kan även erbjuda anpassad företagsutbildning med skräddarsytt innehåll och blandat lärande.

Våra schemalagda blended-kurser spänner normalt över 4-5 veckor och är uppdelade i flera utbildningsblock som inleds och avslutas med interaktiva lärarledda kurstillfällen. Självstudiearbetet genomförs i ett utbildningssystem med åtkomst till kursmaterial, olika frågequiz samt möjlighet att under hela kuren ställa frågor till kursledaren i ett online-forum. Kursdeltagaren kan kontinuerligt följa hur stor del av kursen som är avklarad och vilka moment som återstår.

 

Företagsanpassad Blended Training

Learning Tree har lång erfarenhet av kundanpassad utbildning och vår partner Lexicon har vunnit flertalet priser för såväl egna e-learningprodukter som specialiserade uppdrag för kunder. Våra partnerskap med världsledande leverantörer av produktionsverktyg säkerställer snabba, effektiva och lönsamma lösningar för alla typer av uppdrag och former. 

 

Global kompetenspartner med lokal närvaro

Samarbetet innebär även att Learning Trees många globala avtalskunder nu också kan erbjudas utbildning lokalt i de 26 städer där Lexicon har verksamhet och utbildningscenter. Tillsammans stärker vi vår förmåga att hjälpa kunden med allt från att sätta kunskapsmål och välja leveransform till produktion, genomförande och utvärdering!

 

För mer information

Staffan Windrup, VD
Learning Tree International AB
08-506 668 00
Staffan_Windrup@LearningTree.se

 

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français