Utbilda dig inom systemutveckling hos oss på Learning Tree

Vi på Learning Tree erbjuder kvalitativa, utmanande och givande utbildningar inom systemutveckling. För att göra våra utbildningar och kurser så tillgängliga som möjligt för så många som möjligt erbjuder vi en rad valmöjligheter till dig som väljer att gå en kurs eller utbildning inom systemutveckling eller utbildning inom Java, antingen på distans eller i någon av våra fysiska lokaler.

Att utbilda sig hos oss på Learning Tree ska vara givande och på sikt även ge resultat – arbetsgivaren betalar och du som anställd utökar din kunskap. Med kompetensbyggande och kompetensutvecklande utbildningar från oss stärker du din organisations konkurrenskraft och kvalitén på det arbete som dina medarbetare utför.

Olika kurser och utbildningar inom systemutveckling som vi Learning Tree tillhandahåller

Vi på Learning Tree erbjuder en rad olika utbildningar och kurser inom systemutveckling –både på distans och på plats. Vilken utbildning eller kurs som passar just dig och din organisations behov bäst är förstås beroende från fall till fall och vi är måna om att alltid hjälpa till med att göra rätt kursval för att maximera kunskapslyftet.

Exempel på kurser inom systemutveckling som vi erbjuder för projektledare är bland annat kurserna:

 • Agilt ledarskap
 • Ledarskap i projekt: skapa ett framgångsrikt team
 • Projektledning vid programvaruutveckling
 • Ledarskap
 • Effektiv kommunikation: nå resultat genom samarbete
 • Introduktion till verksamhetsanalys - lyckas som Business Analyst
 • Hantera agila projekt med JIRA
 • Förhandlingsteknik: verktyg för en framgångsrik förhandling

Men vi erbjuder såklart även kurser på andra nivåer och för andra tekniska yrkesroller också. Vårt mål är att alla ska kunna utveckla sin kompetens hos oss. Vi erbjuder bland annat kurserna:

 • ITIL® Foundation-certifiering
 • .NET: beprövade lösningar och designmönster
 • ISTQB Certified Tester: Uppnå Foundation Certification
 • Introduktion till SQL-programmering
 • Agil programvaruutvecklare
 • Grunderna i DevOps (ICP-FDO Certification)

Vad kan jag förvänta mig av en utbildning inom programmering hos Learning Tree?

När du genomgått en kurs eller utbildning hos oss på Learning Tree tilldelas du den certifiering som motsvarar den utbildningen eller kursens nivå. Med ett certifikat från oss ökar du din konkurrenskraft på arbetsmarknaden och på sikt kan de nya erfarenheterna och färdigheterna som du får från en genomförd utbildning hos oss även öppna nya karriärval och möjligheter.

För oss är det viktigt att du känner att du kan utveckla din kompetens hos oss och vi försöker alltid att hålla en så pass hög nivå på våra utbildningar och kurser så att även du med toppkompetens inom systemutveckling kan hitta en plattform att växa ännu mer på hos oss på Learning Tree.

Om oss på Learning Tree

Vi på Learning Tree är en pålitlig partner till över 60 000 organisationer i de länder där vi är verksamma. Vi har samarbeten med allt från multinationella företag och statliga verksamheter till små företag och ideella organisationer. Vi ställer höga krav på våra lärare och den genomsnittliga erfarenheten hos de som arbetar med att lära ut hos oss på Learning Tree är 20 år. Sedan vi startade vår verksamhet år 1974 har över 2 miljoner kursdeltagare internationellt ökat sin kompetens genom utbildningar hos oss på Learning Tree.

Genom att just kunna erbjuda flexibla och anpassade helhetslösningar inom kompetensutveckling åt våra samarbetspartners har vi byggt upp ett gott rykte för oss har resultat alltid varit en av våra högsta prioriteringar.

Våra utbildningsformer

Vi erbjuder utbildningar inom systemutveckling på distans via Anyware, som ger dig möjligheten att digitalt genomföra och slutföra en utbildning hos oss, men även fysiskt hos oss i våra lokaler i Stockholm.

 • Öppen utbildning – Utbildning hos någon av våra lokaler – en stimulerande studiemiljö där du får utvecklas genom att testa dina nya kunskaper och lösningar på simulerade riktiga uppdrag och problem.
 • Live, Online – Med hjälp av vårt verktyg AnyWare kan du gå våra utbildningar och delta i föreläsningar där det passar dig bäst.
 • On demand – En utbildningsform som passar dig som vill ha full kontroll över din tid. Schemalägg din utbildning utefter vad som passar dig bäst.
 • Blended learning – Det bästa av två världar helt enkelt, blanda föreläsningar online med fysiska föreläsningar för att hitta en balans som passar dig bäst.
 • Anpassade utbildningar – Om ni är en större grupp inom organisationen som alla ska genomgå en utbildning hos oss på learning tree är vår Private team-lösning kanske rätt val för dig. Vi kommer då till dig och genomför utbildningen på plats i dina lokaler – eller där du önskar.

Hur det är att utbilda sig hos oss på Learning Tree

Kontinuerlig kompetensutveckling är nödvändigt för en välsmord organisation. Men det är också tidskrävande och kräver tid och engagemang. Vi på Learning Tree erbjuder därför företagsanpassade utbildningspaket där du går våra kurser online, via vår e-learnig tjänst AnyWare.

Att utbilda sig hos oss på Learning Tree ska vara givande och när du gått klart din utbildning hos oss ska du känna att ditt kompetensregister vidgats. Samtidigt är det viktigt för oss att dina studier inte bidrar till ytterligare ett stress- och orosmoment i din vardag.

Vad kostar det att utbilda sig via Learning Tree?

Desto fler kurser du väljer att köpa åt din personal, desto billigare blir det för dig och din organisation. Självklart går det att betala kurs för kurs, men då många väljer att vidareutbilda samtliga inom sin IT-avdelning vid samma tillfälle kan det vara värt att överväga något av våra kurspaket till mer förmånliga priser. Nedan följer exempel på olika rabatterade företagspaket som vi erbjuder:

 • Liten – 87 000:-
  Giltig i 12 månader och kan antingen användas till 5 publika kurser, 12 Microsoft MOC on-demand kurser eller 1 företagsanpassad kurs.
 • Mellan – 155 000:-
  Giltig i 12 månader och kan antingen användas till 10 publika kurser, 18 Microsoft MOC on-demand kurser eller 2 företagsanpassade kurser.
 • Stor – 279 000:-
  Giltig i 18 månader och kan antingen användas till 20 publika kurser, 32 microsoft MOC on-demand kurser eller 3 företagsanpassade kurser.

Som tidigare nämnt så erbjuder vi även individuell utbildning där du betalar kurs för kurs. Priset för enkillda kurser varier som sagt beroende på vilket innehåll, vilken utbildningsform och vilken omfattning du väljer.

 • Learning Tree erbjuder ett brett utbud av utbildningar inom IT och ledarskap för personlig utveckling. Kursavgiften är beroende på utbildningsform, längd på utbildning och komplexiteten på kursinnehållet.
 • Vårt breda utbud av kurser innehåller dels egenutvecklade kurser, dels kurser från ett stort antal partners, som in många fall är certifieringsförberedande.
 • Vi erbjuder många olika betalningsmodeller där du som kund kan välja att förköpa kursplatser eller betala först när du deltagit på kursen. Förköper du kursplatser kan du senare välja att delta på en öppen kurs eller beställa en självstudiekurs.

Boka vidareutbildning hos oss redan idag och bredda kompetensen inom din organisation

Med en utbildad personalstyrka stärker du din organisation, blir mer konkurrenskraftig och sparar pengar på sikt då du slipper lägga ekonomiska resurser på att ta in ny kompetens i organisationen.

Boka kurser för enskilda individer inom din organisation eller hela din personalstyrka hos oss på Learning Tree redan idag och fyll kompetensluckorna med hjälp av kompetensutveckling – du sparar i längden både tid och pengar på att utveckla din befintliga kompetens.

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français