Gå din IT utbildning online på distans hos oss på Learning Tree

Höj dina kompetenser med en IT utbildning online hos oss på Learning Tree, vi har sedan starten 1974 hjälpt människor inom både privat och offentlig sektor med att utvecklas inom sina yrkesroller. Vi har i skrivande stund hjälpt över 2,4 miljoner människor internationellt med att utvecklas genom våra egenutvecklade utbildningar och partnerkurser, exempelvis Microsoft-utbildningar., Detta är något som vi är otroligt stolta över och som motiverar oss att fortsätta hjälpa ännu fler med att skaffa sig nya kompetenser. Arbetsgivaren betalar och du som anställd utökar din kunskap.

Hur det är att utbilda sig hos oss på Learning Tree

Kontinuerlig kompetensutveckling är viktigt för en framgångsrik organisation. Men det är också tidskrävande och kräver engagemang. Vi på Learning Tree erbjuder därför företagsanpassade utbildningsvägar där din personal utbildas i våra klassrum. De kan också välja att utbildas online via vår tjänst AnyWare, en onlineplattform där du som läser en kurs hos oss får samma studieupplevelse som om du vore i klassrummet, fast med bekvämligheten av att fysiskt kunna vara situerad var som helst.

Att delta i en utbildning hos oss på Learning Tree ska vara givande och när du gått klart din IT utbildning hos oss ska du känna att ditt kompetensregister vidgats. Samtidigt är det viktigt för oss att dina studier inte bidrar till ytterligare ett stress- och orosmoment i din vardag.

Våra kurser inom IT utbildning

Genom vår globala utbredning kan vi tillhandahålla våra kunder ett stort urval av it utbildningar. Du kan bland annat gå kurser hos oss inom IT-säkerhet, programmering inom alla former av stora kodspråk och webbutveckling. Genom att utbilda dig hos oss på Learning Tree inom IT bygger du ut och utvecklar dina befintliga kompetenser. Vi erbjuder avancerade kurser på ca 1-5 dagar.

Hänger du med i den digitala utvecklingen?

Vi erbjuder kurser dels på individuell nivå för enskilda personer som önskar utöka sin kompetens. Sedan erbjuder vi även kompetensutvecklande kurser för hela organisationen.

Öppna kurser – på individuell nivå

 • IT- och ledarskapskurser
 • Utbildningsvägar och certifieringar

Företagsövergripande lösningar – anpassade utbildningar och organisationsutveckling

 • Anpassade utbildningsvägar
 • Kostnads och tidseffektivt anpassade utbildningsalternativ
 • Företagsövergripande utvecklingsplan
 • Ramverk för organisationsutveckling
 • Rekrytering och personalutveckling med vår modell “Learning Lifecycle”

Vår bakgrund och erfarenhet

Vi på Learning Tree är en pålitlig partner till över 60 000 organisationer i de länder där vi är verksamma. Vi har samarbeten med allt från multinationella företag och statliga verksamheter till små företag och ideella organisationer. Vi ställer höga krav på våra lärare och den genomsnittliga erfarenheten hos de som arbetar med att lära ut hos oss på Learning Tree är 20 år.

Genom att just kunna erbjuda flexibla och anpassade helhetslösningar inom kompetensutveckling åt våra samarbetspartners har vi byggt upp ett gott rykte. Ett bra betyg har för oss alltid varit en av våra högsta prioriteringar.

Vad kan vi hjälpa din organisation med?

 • Behovsbedömning – vilka behov inom kompetensutveckling har din organisation? Vi på Learning Tree hjälper dig att identifiera de behov din organisation har rent kompetensmässigt.
 • Analys av kunskapsluckor – Vi hjälper dig att upptäcka var inom den befintliga kompetensen som finns i organisationen som det finns kunskapsluckor och hur dessa ser ut.

Kostnader för IT-utbildning med certifiering hos oss på Learning Tree

Om du letar efter att utbilda enskilda medarbetare genom oss på Learning Tree så erbjuder vi vår personliga Klöver. Detta är ett paket innehållande tre stycken kursplatser som kan användas under 12 månader på valfri kurs för en individ.

Med hjälp av vår treklöver kan dina medarbetare:

 • Fördjupa sina kunskaper genom att gå flera kurser inom samma område eller bredda sin kompetens genom utbildning inom flera olika områden.
 • Tjäna in PDUs och CEUs för att kunna ta nästa steg i karriären.
 • Spara pengar åt företaget genom att få ett lägre pris per kurs.

Letar du efter att utbilda samtliga medarbetare i ditt team? Få mer utbildning för pengarna genom vårt rabattprogram med ett företagskort. Kursplatserna på ett företagskort kan användas av flera olika medarbetare och gäller i 12 månader från aktivering. Företagskorten finns med 3 kursplatser och uppåt. Detta rabattprogram gör det enklare för dig att planera, administrera och boka kurser. Med ett företagskort kan ni bland annat:

 • Spara pengar genom att få ett lägre pris per kurs.
 • Få en transparent kursplanering genom en månatlig sammanställning som visar genomförda kurser och framtida bokningar.
 • Spara tid genom att köpa flera kurser i förväg istället för att göra ett inköp för varje enskild kurs.

Att investera i vidareutbildning inom en organisation är ett mycket kostnadseffektivt sätt att bredda och utveckla de befintliga kompetenserna inom din organisation. Genom att låta varje individuell medarbetare bredda sitt kompetensområde slipper du att komplettera personalstyrkan genom att ta in ny personal.

Priser – köp flera kurser samtidigt och spara pengar

Desto fler kurser du väljer att köpa åt din personal, desto billigare blir det för dig och din organisation. Självklart går det att betala kurs för kurs, men då många väljer att vidareutbilda samtliga inom sin IT-avdelning vid samma tillfälle kan det vara värt att överväga något av våra kurspaket till mer förmånliga priser. Nedan följer exempel på olika rabatterade företagspaket som vi erbjuder:

 • Liten – 87 000:-
  Giltig i 12 månader och kan antingen användas till 5 publika kurser, 12 Microsoft MOC on-demand kurser eller 1 företagsanpassad kurs.
 • Mellan – 155 000:-
  Giltig i 12 månader och kan antingen användas till 10 publika kurser, 18 Microsoft MOC on-demand kurser eller 2 företagsanpassade kurser.
 • Stor – 279 000:-
  Giltig i 18 månader och kan antingen användas till 20 publika kurser, 32 microsoft MOC on-demand kurser eller 3 företagsanpassade kurser.

Som tidigare nämnt så erbjuder vi även individuell utbildning där du betalar kurs för kurs. Priset för enkillda kurser varier som sagt beroende på vilket innehåll, vilken utbildningsform och vilken omfattning du väljer.

 • Learning Tree erbjuder ett brett utbud av utbildningar inom IT och ledarskap för personlig utveckling. Kursavgiften är beroende på utbildningsform, längd på utbildning och komplexiteten på kursinnehållet.
 • Vårt breda utbud av kurser innehåller dels egenutvecklade kurser, dels kurser från ett stort antal partners, som in många fall är certifieringsförberedande.
 • Vi erbjuder många olika betalningsmodeller där du som kund kan välja att förköpa kursplatser eller betala först när du deltagit på kursen. Förköper du kursplatser kan du senare välja att delta på en öppen kurs eller beställa en självstudiekurs.

Vad kan jag förvänta mig av en IT utbildning inom programmering hos Learning Tree?

Några av våra kurser är certifieringsförberedande, vilket innebär att du efter att ha genomgått en kurs hos oss ges möjligheten att ta certifikat inom det berörda utbildningsområdet.

Boka vidareutbildning hos oss redan i dag och bredda kompetensen inom din organisation

Få större kompetens redan i dag och spara pengar på våra utbildningspaket. Med en utbildad personalstyrka stärker du din organisation, blir mer konkurrenskraftig och sparar pengar på sikt då du slipper lägga ekonomiska resurser på att ta in ny kompetens i organisationen.

Boka kurser för enskilda individer inom din organisation eller hela din personalstyrka hos oss på Learning Tree redan i dag och fyll kompetensluckorna med hjälp av kompetensutveckling – du sparar i längden både tid och pengar på att utveckla din befintliga kompetens.

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français