Utbildningar inom IT säkerhet på distans med oss på Learning Tree

Genom vårt omfattande utbud av kursutbud inom IT-säkerhet kan du skydda din organisation mot cyber-attacker och andra digitala hot. Genom våra utbildningar får du lära dig allt från hur du sätter upp policys och leder projekt inom IT-säkerhet till verktyg och tekniker för att bevara och beskydda din säkerhet. Arbetsgivaren betalar och du som anställd utökar din kunskap – svårare än så är det inte.

Exempel på utbildningar vi erbjuder inom IT säkerhet

Vi på Learning Tree har ett omfattande utbud av kurser och utbildningar inom IT-säkerhet. När du väljer att utbilda och utveckla dina kompetenser hos oss hjälper vi dig med att göra rätt kursval så att du får chansen att maximera din utbildning.

För grundläggande IT-säkerhet erbjuder vi kurserna:

  • Are you ready for the EU GDPR?
  • Introduktion till system- och nätverkssäkerhet
  • Certified Ethical Hacker (CEH) Certification Exam Preparation
  • CISSP Training and Certification Exam Preparation

Utöver dessa har vi såklart även en rad andra kurser inom IT-säkerhet i vårt omfattande kursutbud.

Behöver jag några förkunskaper för att gå en kurs hos Learning Tree?

Vi erbjuder kvalitativa kurser och utbildningar inom IT-säkerhet på olika kompetensnivåer. SJälvklart är du mer än välkommen att utbilda dig inom IT-säkerhet hos oss även om du inte har tidigare erfarenheter inom området.

Har du tidigare erfarenheter av IT-säkerhet så hjälper vi på Learning Tree dig med att hitta rätt kurser så du kan fortsätta utvecklas i din yrkesroll och bygga vidare på dina kompetenser.

Våra olika utbildningsformer

Vi erbjuder ett antal olika utbildningar inom IT-säkerhet, du kan dels välja att utbilda dig i någon av våra fysiska lokaler. Eller så kan du välja att gå utbildningen via AnyWare som är vårt verktyg för utbildningar på distans. Nedan följer en lista över samtliga utbildningsformer som vi erbjuder våra kunder:

  • Öppen utbildning – Utbildning hos någon av våra lokaler, en stimulerande studiemiljö där du får utvecklas genom att testa dina nya kunskaper och lösningar på simulerade riktiga uppdrag och problem.
  • Live, Online – Med hjälp av vårt verktyg AnyWare kan du gå våra utbildningar och delta i föreläsningar där det passar dig bäst.
  • On demand – En utbildningsform som passar dig som vill ha full kontroll över din tid, schemalägg din utbildning utefter vad som passar dig bäst.
  • Blended learning – Det bästa av två världar helt enkelt, blanda föreläsningar online med fysiska föreläsningar för att hitta en balans som passar dig bäst.
  • Anpassade utbildningar – Om ni är en större grupp inom organisationen som alla ska genomgå en utbildning hos oss på learning tree är vår Private team-lösning kanske rätt val för dig. Vi kommer då till dig och genomför utbildningen på plats i dina lokaler – eller där du önskar.

Boka vidareutbildning inom IT-säkerhet hos oss på Learning Tree redan nu

Utveckla din organisations kompetenser med en certifieringsförberedande kurs eller utbildning hos oss på Learning Tree. Vi har lång erfarenhet av kompetensutveckling och vare sig det gäller vidareutbildning för en enskild medarbetare eller för hela arbetsgruppen så är kompetensutveckling av befintlig personal alltid ett vinnande koncept och du sparar både tid och pengar i längden.

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français