Utbilda dig till IT arkitekt genom oss på Learning Tree

Med en kvalitativ utbildning eller vidareutbildning till IT-arkitekt hos oss på Learning Tree får du koll på din organisations IT-struktur – arbetsgivaren betalar och du som anställd utökar din kunskap. IT-arkitektens roll är i mångt och mycket att fungera som en länk mellan tekniken och användaren, ett arbete som kräver stor erfarenhet av IT-arbete generellt och ännu större insyn i organisationens strukturer.

Hur det är att utbilda sig hos oss på Learning Tree

Kontinuerlig kompetensutveckling är essentiellt för en välsmord organisation. Men det är också tidskrävande och kräver engagemang. Vi på Learning Tree erbjuder därför företagsanpassade utbildningspaket där du tar våra kurser online, via vår tjänst AnyWare.

Att utbilda sig hos oss på Learning Tree ska vara givande och när du gått klart din utbildning här ska du känna att ditt kompetensregister har vidgats. Samtidigt är det viktigt för oss att dina studier inte bidrar till ytterligare ett stress- och orosmoment i din vardag.

Vad behöver jag för förkunskaper för att läsa till IT-arkitekt hos Learning Tree?

IT-arkitekt fyller en bärande och viktig funktion inom alla större organisationers IT-verksamhet. Vi på Learning Tree erbjuder såklart utbildningar och kurser på alla nivåer och vi hjälper dig ta steget med att utveckla din kompetens.

Våra utbildningsformer

Vi erbjuder utbildningar för IT-arkitekter både på distans via Anyware, som ger dig möjligheten att digitalt genomföra och slutföra en utbildning hos oss, men även fysiskt hos oss i någon av våra lokaler. Hitta den utbildningsform som passar dig bäst och möjliggör för dig att uppnå bäst resultat.

    • Öppen utbildning – Utbildning hos någon av våra lokaler, en stimulerande studiemiljö där du får utvecklas genom att testa dina nya kunskaper och lösningar på simulerade riktiga uppdrag och problem.
    • Live, Online – Med hjälp av vårt verktyg AnyWare kan du gå våra utbildningar och delta i föreläsningar där det passar dig bäst.
    • On demand – En utbildningsform som passar dig som vill ha full kontroll över din tid, schemalägg din utbildning utefter vad som passar dig bäst.
    • Blended learning – Det bästa av två världar helt enkelt, blanda föreläsningar online med fysiska föreläsningar för att hitta en balans som passar dig bäst.
    • Anpassade utbildningar – Om ni är en större grupp inom organisationen som alla ska genomgå en utbildning hos oss på learning tree är vår Private team-lösning kanske rätt val för dig. Vi kommer då till dig och genomför utbildningen på plats i dina lokaler – eller där du önskar.

Boka din utbildnings hos oss redan idag

Boka din kurs eller utbildning hos oss på Learning Tree redan idag och ta steget mot en högre kompetens. Vi har hjälp över 2 miljoner människor världen över med att utvecklas inom sitt yrke och med en certifierad utbildning hos oss öppnar du nya karriärmöjligheter och blir tryggare i din kompetens.

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français