Förmåner för våra kursdeltagare

Värdeskapande utbildning, i och utanför klassrummet

När du bokar en kurs hos Learning Tree får du tillgång till flera unika förmåner som gör din utbildning komplett, från början till slut. Innan du bokar en kurs kan du få rådgivning från våra erfarna lärare, du får ett omfattande kursmaterial med relevanta övningsuppgifter och efter kurstillfället har möjlighet att få coachning – allt för att du ska kunna addera värde till er organisation och använda dina nyvunna kunskaper och färdigheter i praktiken.

Genom mer än 40 års erfarenhet av utbildning hjälper vi dig att ta nästa steg i karriären

Prata med en lärare
Startgaranti
AdaptaLearn
Computing Sandbox
Coachning efter kursen

Prata med en lärare

Få rådgivning innan du bokar

Om du har frågor och funderingar eller behöver vägledning för att välja rätt kurs, kan du alltid prata med en av våra utbildningsrådgivare eller lärare så att du kan:

  • Få svar på kursspecifika frågor direkt av läraren som håller den kurs du är intresserad av.
  • Få rådgivning av en lärare gällande val av Learning Tree-kurs och olika utbildningsvägar.

Startgaranti

Garanterad kursstart underlättar din planering.

När du bokar en av Learning Trees kurser som har startgaranti kan du vara säker på att kursen hålls som planerat. Oavsett vad som händer.

Vi vet att din tid är dyrbar och inser hur mycket som krävs för att planera in utbildning. Genom Learning Trees kurser med startgaranti kan du vara lugn när du planerar och fokusera på det som verkligen är viktigt — din utbildning. Leta efter ikonen för startgaranti när du bokar din kurs.

AdaptaLearn

Vårt system för praktiska övningar

Genom AdaptaLearn kan du anpassa nivån på kursens övningsuppgifter så du får utbildning som passar din bakgrund och kunskapsnivå.

Dessutom kan du använda AdaptaLearn tillsammans med Computing Sandbox för att fortsätta göra övningsuppgifter när du är tillbaka på jobbet.

"Jag tycker att de praktiska övningarna var riktigt bra och jag tror att jag kommer ha användning av det mesta vi gick igenom!"

— F. Fridell, Systemadministratör
Bring Frigo AB

Computing Sandbox

För övning och testande efter kursen

Learning Tree Computing Sandbox ger dig tillgång utbildningsmiljön även efter kursen. Du får access till en virtuell dator med programvaran som används under utbildningen i upp till 90 dagar efter kursens slut. Genom Computing Sandbox kan du:

  • Göra om övningsuppgifter
  • Programmera och testa kod
  • Labba och testa i en felsäker miljö

“The Computing Sandbox was very easy to access after my course. It allowed me to redo my hands-on exercises, and to reinforce what I had learned – on my own time – and at my own pace.”

— J. Schneider, Computer Specialist
U.S. Census Bureau

Coachning av läraren efter kursen

Fortsätt att lära dig efter kursens slut

I upp till 90 dagar efter avslutad kurs kan du få kostnadsfri coachning av din lärare. Du får vägledning om hur du använder dina nya kunskaper i ditt dagliga arbete och kan ställa frågor om specifika tillämpningar.

Här kan du skicka en förfrågan om att få coachning

“Jag har gått flera kurser med Learning Tree och tycker att den kostnadsfria coachningen man kan få efter kurserna är mycket värdefull. Läraren som coachade mig efter Pythonkursen var mycket pedagogisk, kunnig och vänlig och nu kan jag enklare använda mina nyvunna kunskaper i praktiken.”

— C. Gerdesköld, M.D.
Pfizer Innovations AB

Tillgång till alla dina förmåner och mycket mer genom My Learning Tree

Som kursdeltagare på Learning Trees kurser får du alltid ett personligt My Learning Tree®-konto, som du använder för att få tillgång till unika förmåner som hjälper dig att minnas och förstärka det du har lärt dig. Dessutom ger det möjlighet att fortsätta inlärningsprocessen på jobbet, långt efter att kursen är slut.

Kontakta oss

Please Choose a Language

Canada - English

Canada - Français